Politica de Confidentialitate


Securitatea datelor personale si a informatiilor

www.gvaelectric.ro, are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

www.gvaelectric.ro, se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii).

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate etc.

Informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate pentru imbunatatirea serviciilor de vanzare cu respectarea prevederile legilor in vigoare.


www.gvaelectric.ro  nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

www.gvaelectric.ro  isi declina responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este construit si gazduit site-ul si nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mail-urile expediate de www.gvaelectric.ro  nu contin virusi informatici.


Accesarea acestui site nu necesita crearea unui cont. Crearea contului si autentificare este obligatorie atunci cand doriti sa faceti cumparaturi pe acest site. Nu este necesara autentificarea pentru a studia oferta de produse. Orice utilizator poate face acest lucru fara vreo restrictie. Contul pe care il deschideti este utilizat pentru a retine datele dumneavoastra, astfel incit la o a doua achizitie sa nu trebuiasca sa completati din nou in intregime formularul de comanda, ci numai rubricile al caror continut difera.


Va rugam sa completati cu atentie toate rubricile, deoarece datele eronate pot duce la neonorarea comenzilor. Anumite rubrici trebuie completate in mod obligatoriu. Acestea sunt marcate distinct si fara aceste date comenzile nu vor fi validate.


Avand in vedere ca adresa de e-mail este folosita pentru autentificare, este exclusa posibilitatea inregistrarii a doi utilizatori cu aceeasi adresa de e-mail.